top of page

TUIN

In ons assortiment hebben we enkele producten die speciaal geschikt zijn voor de tuin. Zo produceren wij een schuttingsysteem en opsluitband in verschillende afmetingen en kleuren.

Duvano Schutting lichtgrijs
Duvano Flexboard grijs

SCHUTTING

De Duvano schutting is een moderne schutting die is samengesteld uit aluminium palen en kunststof planken. De schuttingplanken bestaan volledig uit gerecycled kunststof waaraan glasvezel is toegevoegd. Hierdoor behoudt de Duvano schutting onder alle weersomstandigheden zijn vorm en uiterlijk.

  • Bestand tegen alle weersomstandigheden

  • Onderhoudsvriendelijk

  • Eenvoudig te plaatsen

  • Prachtig in iedere omgeving

  • Extreem lange levensduur

  • Kleurvast 

  • Simpel verschillende afmetingen te creëren

  • Made in Holland

Leverbaar in licht-, midden- en donkergrijs.

Met de kunststof schutting van Duvano kunt u blijvend genieten van uw privacy.

Dealers 

SBN Nuenen

Van der Heijden Heesch

Wooddeck Goor

Tuinhoutcentrum Wijchen

Horticult Waasmunster 

BPG Doorisol Ruchpen

 

FLEXBOARD

Flexboard producten

Flexboard op rol is het ideale product om een mooie boarding voor in uw tuin mee te maken. Oorspronkelijk bedoeld als bovenste rand van een vijver, wordt de flexboard steeds meer gebruikt als omzoming van gazon, opsluitrand voor grind- en schelpenpaden, sierbestrating, plantenbedden in uw groentetuin, als versteviging onder kunstgrasrand enz.

De huishoudplastics die u thuis scheidt van uw afval zetten wij 100% in om de flexboard producten te maken, zodat het materiaal een tweede leven krijgt en zeer lang meegaat. 

Bovendien kan de Flexboard opnieuw gerecycled worden en dienen als grondstof voor weer nieuwe producties, dus het is zeer duurzaam. 

Kleuren: grijs, zwart en cortenstaal (oranje-bruin)

Bewerking: boren, zagen als bij hout. Grove tand zaagblad voor betere koeling om smelten plastic te voorkomen. Vast schroeven met dunne spitse (spaanplaatschroeven), bij dikkere schroeven of spijkers is het beter om voor te boren.

 

De kunststof piketpaaltjes zijn een perfect hulpmiddel om de Flexboard op zijn plaats te houden of ter ondersteuning van bochten en glooiingen, en zijn leverbaar in 40, 60 en 80 cm.

Om een rechte boarding te maken raden wij aan om de Flexboard af te rollen en even te laten liggen, maar u kunt ook kiezen voor de dikkere stroken van 2 en 3 meter. 

In de Flexboard artikel lijst hieronder vind u alle afmetingen, gewichten en standaard verpakking.        

CONTACT

Contact 

!

Duvano B.V.

Lichtstraat 32

5349 CA Oss

Nederland

 

E: info@duvano.com

T: 0412 690 739

IP-telefoon: 06 336 96 912

KVK- nummer: 72015225

BTW-nummer: NL858945423B01

bottom of page